Nervis, nervis, fem una pinya!


Ja ha passat un any!! I tornem a tenir l'Aquelarre aquí, aquesta setmana es crucial, els nervis estan a flor de pell, tots volem que tot surti be.

Es quan la colla te tota la maquinaria engegada, que si la casa plena de gent pintant el seu vestit, que si dijous tenim correfoc, que es mirin que les besties estiguin amb totes les extremitats bé, els assajos de colla infantil, de gralla, de tabals, que s'ha de separar la piro de tots els correfocs, la d'infantil, la del taller de l'aquelarret, que decorar la casa, etc, etc, etc.

En fi que en molts de nosaltres que em viscut l'Aquelarre de tota la vida, en prenem com una part com nostra, tots els de la colla i estem involucrats mes o menys, veiem la festa de molts diferents cantons, però la vivim intensament, realment jo ja fa mes de 2 mesos que només espero que arribi aquest dia , per traurem els nervis de la panxa cada vegada que penso en l'Aquelarre, que si parlant-ne amb el cap de colla al bar, que si recordant amb algun diable alguna encesa d'anys anteriors, o preparant l'esperat sopar de dijous gras, explicant a algun aranès lo gran que es la nostra festa i lo bé que t'ho pots arribar a passar en una nit màgica!

En fi que ja tenim l'Aquelarre aquí i tenim molta feina, cal que tots ens cuidem de les tasques que son de tots, moure el material amunt i avall, ajudar a embossar la piro, portar la polla al racó, ajudar a penjar la piro pels carrers, etc... en fi ser responsables de nosaltres mateixos i ser responsable amb la colla i no pensar que ja n'hi ha d'altres que ho fan, la colla es de tots!

També cal ser responsables en saber cadascú el paper que ha de fer en cada correfoc, ser puntual i no beure abans de les actuacions primer per respecte als companys de colla i desprès per complir normes internes, així alliberem de molta feina el Cap de Colla i els membres de la junta de les típiques preguntes, que faig? que tinc d'agafar? on son els ....? cada àrea te el seu responsable per respondre això, no cal ofegar el Cap de Colla, ell en aquells moments no està per respondre tot això i cada vegada s'està ficant mes nerviós! en fi que parlo per experiència!

Doncs res que jo, ja estic nerviós i a Les també se sent l'olor a pólvora de Cervera!

Aquí acabo així mig en punta, em pensava que estava mig inspirat per escriure quelcom, però l'unic que em surt, es aquell pessigolleig a la panxa i aquelles ganes d'anar al servei, en fi que ho deixo aquí!

Companys tots al carrer que nosaltres fem la festa!!!

Imatge extreta de http://potti.balearweb.net/archives/200711

Comentaris

Carles Sala ha dit…
HORARIS ACTUACIONS AQUELARRE

Nit de dijous a divendres - Dijous Gras
2/4 d'11 de la nit - Correfoc de dones

Divendres
12 del migdia - Anada a Mercat (Lo Carranco Bilandó i Grallers de la colla)
6 de la tarda - Assaig General Colla Infantil, a la plaça Major
6 de la tarda - Assaig General Taller de Diables Aquelarret, al CEIP Jaume Balmes

Nit de divendres a dissabte
2/4 de 2 de la matinada - Carretillada a la plaça Major (Colla Infantil, Lo Carranco Bilandó i Colla Gran)

Dissabte a la tarda
7 de la tarda - Cercavila Aquelarret (Colla Infantil)

Nit de dissabte a diumenge
11 de la nit - Baixada, de la Universitat a cal Racó (Colla Gran i Tabalers)
1/4 d'1 de la matinada - Ball de la Polla, a cal Racó (Colla Gran, Grallers i Tabalers)
2 de la matinada - Ball de Diables i Carretillada, a cal Racó (Colla Gran, Grallers i Tabalers)
4 de la matinada - Foqueral, a cal Racó (Colla Gran, Grallers i Tabalers)

Diumenge al vespre
2/4 de 9 del vespre - Encesa d'homes, a la Fira del Gran Boc