Dissabte 8 de setembre: la Colla Gran a Llorenç del Penedès


En motiu del retorn de l'intercanvi de la festa de l'Aquelarre de l'any passat, la Colla Gran actuarà el proper dissabte 8 de setembre a Llorenç del Penedès.

Aquest municipi del Baix Penedès està situat gairebé al mig de la comarca, envoltat pels termes de La Bisbal del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès.

Per a més informació: Mapa del municipi, web de l'Ajuntament

Amb aquesta actuació s'iniciarà el setembre carranquer, que inclou també l'actuació al bateig dels gegantons de Cervera (diumenge 16) i la cercavila i la carretillada per la festa Major de Cervera (dissabte 22).

Imatge: església de Llorenç del Penedès -font: http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Esglesia_Llorenç_del_Penedès.jpg-

Comentaris

Anònim ha dit…
Visca el ‘folkloru’ popular de Llorenç i les seves festes!
Diables de Cervera ha dit…
Pel que fa al correfoc a Llorenç del Penedès, del proper dissabte, i en el que participen un total de 10 colles de diables, els horaris són els següents:

* 6 de la tarda (18 h) - Ens trobem a la casa de la Colla, carreguem i marxem
* 2/4 de 9 del vespre (20.30 h) - Arribada a Llorenç del Penedès (camp de futbol)
* 9 de la nit (21 h) - Sopar (ens el facilita l'organització)
* 11 de la nit (23 h) - Correfoc

Com sempre, recordar-vos que heu de confirmar la vostra SI/NO assistència a aquestes actuacions al correu electrònic o al telèfon de la Colla.

Pel que fa a les actuacions de Llorenç del Penedès i el Ball del Drac de diumenge cal que ens ho féu saber abans del proper dimarts 4 de setembre.
Anònim ha dit…
Segons fons no oficials sembla que hi haurà alguna sorpresa carranquera amb els padrins dels gegantons...
Diables de Cervera ha dit…
Web Federació de Diables i Dimonis de Catalunya
_________________________________

8 de setembre
2ona Trobada de Balls de Diables del Baix Penedès
Ball de Diables de Llorenç del Penedès

La comarca del Baix Penedès concentra 11 colles de Diables (en 14 municipis), 2 de les quals són centenàries, altres tantes amb més de 25 anys, per tant es una comarca amb forta tradició del món dels Balls de Diables. Colla convidada: Diables de Cervera - Carranquers.

L'acte consisteix en un sopar per les colles, correfoc pels carrers de Llorenç i un concert gratuit amb els grups Radio Malanga (ex-dusminguet) i James Band.

Lloc: Llorenç del Penedès
Hora: 23h
Organitza: Ball de Diables de Llorenç