Correllengua 2007


El Correllengua'07 recorrerà més de 400 municipis.

Es presenta aquesta tarda a la Universitat Catalana d'Estiu.

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL) presenta aquesta tarda (18.00) el Correllengua d'enguany, en el marc de la Universitat Catalana d'Estiu que es fa aquests dies a Prada (Conflent). Aquest serà l'onzè any que les flames recorrin el país en defensa de la llengua catalana. Les finalitats del Correllengua'07, que passarà per més de quatre-cents municipis, són aconseguir el ple reconeixement de la unitat de la llengua catalana, l'oficialitat a tot el territori i fomentar la fidelitat lingüística.

Així, la fita final és que el català esdevingui la llengua comuna i sigui una eina d'integració i de cohesió social. Aprofitant la quantitat de municipis pels que passarà el Correllengua, la CAL recollirà signatures que han de servir perquè els parlaments del país tramitin una iniciativa de llei que reclami al parlament espanyol el traspàs de la competència per a convocar referèndums.

Nota extreta de http://www.vilaweb.cat/

Comentaris

Anònim ha dit…
Si mireu la web de la CAL, la Segarra esta inclosa dins la Columna Pere IV. Els actes del Correllengua, el 21 de Setembre.