'GAUDEIX LA FESTA', de Canal Blau FM


Cada dissabte, a les 3 de la tarda, el conegut arxiver fotogràfic del bestiari festiu, Ramon Saumell, és el protagonista del programa "Gaudeix la Festa" que emet l'emissora de ràdio Canal Blau FM, de Vilanova i la Geltrú, des de la freqüència 100.4.

El programa aborda bàsicament temes relacionats amb les festes major i majoritàriament temes de cultura popular com castells i bestiari.

Més informació: http://www.youtube.com/gaudeixlafesta

Comentaris

Carles Sala ha dit…
Igualet que a Cervera, amb la nostra emissora de ràdio...
Carles Sala ha dit…
Neix un programa radiofònic dedicat a la Festa Major de Vilafranca del Penedès
Informa: gos, El dia del gos
Dilluns, 16 de juliol de 2007 a les 12:54
festes.org
___________________________________

Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) - Neix un programa dedicat a la Festa Major de Vilafranca del Penedès al 90.2 de la FM, Ràdio Vilafranca. El nou programa s'emetrà tots els dimarts de 12 a 13h.

El passat dimarts dia 10 de juliol es va emetre el primer dels vuit programes de "El dia del gos", un programa dedicat a informar i a engrescar al poble vilafranquí i el Penedès en general respecte "la més típica". Aquest programa finalitzarà el dia abans d'iniciar-se la Festa Major de Vilafranca del Penedès, el 28 d'agost.

En aquests programes es tractaran diversos temes al voltant de la Festa Major. Es podrà gaudir de xerrades amb els administradors, amb la a regidora de cicle festiu, alhora que es tractaran diferents temes com ara la cuina de la festa major, la festa major dels petits, l'evolució de la festa, els pregoners,...

Tanmateix el programa gaudeix de la opinió de les persones del carrer mitjançant diferents preguntes que estan intimament relacionades amb la festa. Els oïents també poden participar en "El Festagrama", un concurs en el qual s'han d'endevinar diferents aspectes relacionats amb la Festa Major dins d'un text que cada setmana es renova.

Aquest programa s'emet cada dimarts de 12 a 13h. del migdia a Ràdio Vilafranca al 90.2FM. També es pot escoltar per internet a www.rtvvilafranca.com.

Per a més informació podeu contactar amb eldiadelgos@gmail.com

Més informació: http://eldiadelgos.blogspot.com/