Dijous Gras d'Aquelarre



Amb aquest nom, popularment conegut i creat per "la vieja" es coneix el Dijous que precedeix l'Aquelarre, el Dijous, es o s'ha convertit, el la nostra mini aquelarre. Autentica, única i segarrenca, amb les nostres Diables, les nostres tabaleres, aquest any, amb les geganteres de Cervera i pot ser les bombolleres, es a dir que pot ser encara mes autentica, es una festa popular, on tots ens coneixem, on tots podem beure fins a caure, on sona la música que ens agrada, on podem fer l'animal, en un indret únic, resguardat i màgic i no passa res!

El Dijous gras es un mirall de l'Aquelarre, almenys vist per molts ulls, de que faríem o que fèiem durant aquell Dissabte boig, on quasi tot si val. Qui no agafat una bona galeta el Dissabte? o qui no ha tornat a les 8 del mati desprès d'haver anat a esmorzar, amb uns amics fets la mateixa nit? en fi, que no pararíem... L'Aquelarre es la Festa Major gran de Cervera, i el dijous el dia dels que vivim la festa per dins, el dia on treus tota l'adrenalina i nervis acumulats durant un mes dur, ple de correfocs i a més, reunions i més reunions, amb gent que no entén la festa com nosaltres, on treus la mala llet que s'acumula desprès d'intentar fer content a tothom i de no enfadar-te amb ningú, a més, es l'únic dia on pots disfrutar de la festa sense tenir res al teu càrrec, ni patir per si tot està apunt, ni si falta gent o no, en fi que es un dia per estar amb la teva gent, la gent del rotllo, amb la música d'aquí del nostre país, amb la barra de la gent del poble i en un espai genuiï a collons!

Com fa 4 anys les dones de la colla, s'han organitzat per fer un correfoc aquell dia, no tingueu pas por, que els "homens" de la colla no us deixarem pas soles, no ens agradaria que algú us fes mal.

Uns quants homes ja estem preparant el sopar sorpresa, amb moltes idees per anar al correfoc i amb el mes bon ambient possible, es a dir, "homens" del món quedeu convocats a les 21h del Dijous al pap Noctàmbul (a partir de les 20h. també hi serem per començar a provar els quintos del Miquel per si estan bons o no!!), tots ja teniu l'informació privada per venir a sopar!Recordeu de guardar el mes absolut silenci que la T.I.A. ens investiga, es veu que em tingut unes filtracions d'informació! ji ji ji!

Arriba l'Aquelarre i els carrers ja fan olor de pólvora i el cuquet ja està ficat a la panxa!

Comentaris

Anònim ha dit…
I EL BALL DE LA GENOFLEXIÓ PER QUANT??? aquest any el divendres ho podrieu provar!! jo pago la piro i em faig responsable!! amunt els cors!