dissabte, 10 d’octubre de 2020

Senyals de foc als castells del #Gaià. Una interessant proposta per les #JEP 2020 a càrrec dels Diables de Santa Coloma de Queralt #Keresus

 


En temps de pandèmia les activitats de cultura popular es reinventen per adaptar-se a l’anomenada “nova normalitat”. Els Diables de Santa Coloma "Keresus" participen en una activitat molt interessant: “Senyals de foc als Castells del Gaià”, una proposta a l'aire lliure entre els castells de Montargull, Aguiló, Santa Coloma i el Castell de Queralt, per reviure com es comunicaven aquests castells a l’edat mitjana.

Es podrà veure des de qualsevol punt del territori, i els “senyals de foc” aniran a càrrec dels Diables de Santa Coloma de Queralt “Keresus”. L'activitat forma part de les Jornades Europees del Patrimoni, que tenen lloc del 9 al 11 d'octubre arreu del territori. I es durà a terme avui 10 d’octubre a partir de les 20:30.

El centre excursionista de de Santa Coloma de Queralt organitza una caminada que sortirà a les 18.45 h des de la plaça major de Santa Coloma de Queralt per pujar fins al castell d’Aguiló.

Informació i imatge extreta de: https://www.instagram.com/santacolomadequeralt/Cap comentari: