Trobada Nacional de #BallsdeDiables de #Catalunya - Programació

Més de 1000 diables de tot Catalunya es trobaran a Cervera

Més d’un miler de diables es donaran cita a Cervera el proper 8 de juny. El Ball de Diables de Cervera – Carranquers organitza la Trobada Nacional de Balls de Diables de Catalunya del proper 8 de juny en un dels actes de foc més importants que s'hagin fet mai a les Terres de Ponent.

A les sis de la tarda, els balls de diables infantils de Cervera, Torredembarra, Valls i Sant Quintí de Mediona, seran els protagonistes amb un correfoc que anirà de la plaça Major a la plaça Universitat. Seguidament hi haurà una mostra de Balls Parlats Infantils a càrrec de totes aquestes colles.

Ja entrada la nit, a les nou, les 20 colles convidades a la Trobada faran un correfoc que anirà des de la Plaça Major fins la Plaça Universitat, passant pel carrer Combat i carrer Burgos. Davant de la Universitat finalitzaran el correfoc amb una gran encesa conjunta. El cartell és de luxe, i és que les colles convidades a la Trobada són els Balls de Diables de Vilafranca, Riera de Gaià, Valls, Reus, Tarragona, Sitges Colla Vella, Sant Pere de Ribes, La Ràpita del Penedès, El Vendrell, Torredembarra, Sant Quintí de Mediona, Vilanova i la Geltrú, Santa Coloma de Queralt, Igualada, L’Arboç, Alforja, Esplugues de Llobregat, La Llacuna, Vilaseca i Cervera.

A l’acabar, hi haurà entrepans i música als Patis de la Universitat. La Trobada Nacional de Balls de Diables de Catalunya implica un important cost econòmic, i ha sigut possible gràcies a la gran resposta dels comerciants de Cervera i la implicació del Departament de Cultura de la Generalitat i la col·laboració de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya.



La programació dels actes és la següent:

Dissabte dia 8 de Juny de 2019
  • 18:00 h. Anada en formació de balls de diables infantils (Plaça Universitat -Plaça Major)
  • 18:15 h. Cercavila de Foc Infantil (Plaça Major -Carrer Major -Plaça Sta. Anna -Carrer Sta. Anna- Plaça Universitat)
  • 19:00 h. Mostra de Balls Parlats Infantils (Plaça Universitat)
  • 20:40 h. Anada en formació balls de diables (Plaça Universitat -Plaça Major)
  • 21:00 h. Cercavila de Foc (Plaça Major -Carrer Major -Plaça Sta. Anna -Carrer Sta. Anna- Carrer Combat -Carrer Burgos -Plaça Universitat)

Encesa Final Conjunta a la Plaça Universitat!!!

....  al acabar sopar per tots els diables i musica als patis de la Universitat.



Les colles participants a la Mostra de Balls Parlats Infantis son:
  • Ball de Diables de Torredembarra
  • Ball de Diables de St. Quinti de Mediona
  • Ball de Diables de Valls
  • Ball de Diables de Cervera - Carranquers

I les colles participants a la Trobada Nacional de Ball de Diables:

Comentaris