Avui a les 20h, música tradicional a Sant Domènec #Cervera @AuladeSons

Aquest Divendres, a partir de les vuit del vespre, la Xarxa d'Espais de Música Tradicional a l'Urgell i la Segarra, AuladeSons, realitzarà el concert de final de curs. L'audició tindrà lloc a l'antiga església de Sant Domènec.


La XEMT – Xarxa d’Espais de Música Tradicional és un projecte educatiu que pren, com a marc d’actuació, l’àmbit de la música popular i tradicional.

El seu objectiu és donar les eines pedagògiques necessàries per a desenvolupar un ensenyament pràctic d’aquests tipus de músiques, a les quals encara els manca presència efectiva dins del món dels ensenyaments musicals generals. Aquest projecte, des del curs 2015 – 2016, forma part i s’insereix en l’oferta educativa de l’Aula de Sons – Escoles de Música Tradicional, passant a formar part d’un projecte més ampli, present en bona part del país (Reus, Barcelona, Montblanc i Lleida).

Així mateix, l’activitat que es desenvolupa, si bé se centra en l’àmbit educatiu, també pretén tenir una presencia activa en totes aquelles activitats relacionades amb el món de la cultura popular i tradicional de cada indret: tallers, audicions i actuacions - pròpies de l’activitat educativa del projecte, però també de promoció de la música popular i tradicional en actes de caire festiu, com concerts, trobades, seguicis, bestiari, balls populars, festes majors, etc. -.

Font: https://www.auladesons.cat/  |  https://twitter.com/SenyMajor





Comentaris