#Reus s'acomiada i #Manresa es prepara per acollir la Capitalitat de la Cultura Catalana

Reus s'acomiada i Manresa es prepara per acollir la Capitalitat de la Cultura Catalana

El dissabte 13 de gener a les 19 h, la plaça del Mercadal serà l'escenari de l'últim acte de la programació cultural del 2017 amb un acte festiu de carrer, ple de llum, focs artificials i música. Música en directe i projeccions del recorregut cultural de Reus durant aquest 2017.



Una setmana després, el dissabte 20 de gener, Manresa prendrà el relleu a Reus. El Kursaal acollirà l'espectacle inaugural "PAS La proposta escènica" que la direcció artística del creador Sergi Ots L’espectacle tria com a columna vertebral dramatúrgica la simbologia de l’element arquitectònic del pont. Un element que marca la silueta arquitectònica de la ciutat de Manresa i que permet jugar amb l’imaginari que aquest símbol, segons l'autor, representa en valors com: la construcció en comunitat, el desafinament de la física, la perdurabilitat en el temps, l’impacte artístic en el paisatge, la transició, la connexió i intercanvi entre pobles i cultures.

Manresa té previst programar unes 130 activitats durant l'any de les quals 30 són projectes específicament produits per la Capitalitat Cultural. Podeu consultar la de programació del primer trimestre de 2018 aquí

En l'horitzó queda Cervera que acollirà la Capitalitat de la Cultura Catalana el pròxim 2019. El passat maig es feu la presentació del logotip.

Comentaris