Es presenta la 9a #Hivernal #BTT de #Cervera · @SomSegarra




Aquest diumenge 8 de gener, una setantena de ciclistes, han presentat la 9a. Hivernal BTT de Cervera, que es farà el proper 5 de març del 2017. I ho han fet amb la presentació del vídeo promocional i fent un tastet dels diferents recorreguts: un circuït popular de 25km i 300m D+, un circuït mig d'uns 40km i 800m D+, i un d'extrem d'uns 65km i 1400m D+.

Cada any en la Hivernal, es varien els circuïts. Aquest any es sortirà cap el Nord-Est en direcció a la Rabassa, i posteriorment cap al Sud-Est, a Vergós de Cervera, Sant Pere dels Arquells, Rubinat i aprop de la Sisquella.

En cada edició es vol aconseguir la fita dels 500 inscrits, i en fa dos anys que ja s'assoleix. En data d'avui, a dos mesos vista, ja estem a les 400 inscripcions, amb participats d'arreu del país (Andorra, Barcelona, Cerdanyola del Vallés, Molins de Rei, Sabadell, Altafulla i de molts altres llocs).

La Hivernal de Cervera, no és cap prova competitiva, sinó una marxa de BTT divertida on els participants poden gaudir dels diferents paratges que disposem al voltant de la nostra ciutat.

La prova està organitzada per la Penya Ciclista de Cervera, amb la participació i col·laboració de totes les colles de BTT de la ciutat. 

Per a més informació: http://www.pccervera.org/hivernal/


Informació facilitada per la secció de BTT de la Penya Ciclista Cervera

Comentaris