Diumenge dia 18: APLEC DE SETEMBRE a #SantMagí de la #Brufaganya




Benvolguts amics i amigues, ens plau adjuntar-vos el programa de l'aplec d'aquest any que se celebrarà el proper diumenge dia 18 de setembre. 

Destaquem com a novetat d'aquest any la "I Tirada de Bitlles Catalanes" que faran el Club de Bitlles Igualada i el Club de Bitlles Lloreta Kin de Cervera, equips que van disputar la final de la Copa Generalitat 2016. També hi participaran afeccionats de Santa Coloma de Queralt.

Com en tot aplec no hi pot faltar la celebració de l'Ofici, a les 12 del migdia, i el posterior cant dels goigs. Amb anterioritat, a la capella de les Fonts, es farà una senzilla cerimònia d'acollida als romeus i pelegrins. Des de fa anys no hi falten mai les sardanes i sobretot el Ball Pla que es balla després d'ofici i a la tarda després del dinar.

Finalment remarcar que si voleu dinar amb el menú de l'organització (amanida, paella d'arròs, aigua, vi i postres, preu 13€), els que viviu a Santa Coloma o a La Llacuna i les seves rodalies heu de comprar el tiquet als forns Pujó. Els altres podeu reservar els tiquets a aquest mateix correu electrònic i els trobareu a la taula de l'organització el mateix dia de l'aplec. Per dinar és convenient que us porteu taula i cadires perquè l'organització no pot subministrar lloc per a tothom. Naturalment també podeu participar a la festa portant-vos el menjar des de casa.

Altres avisos i advertiments els podeu trobar en el cartell que adjuntem.

Amics i amigues, us esperem el proper 18 de setembre!!!


Informació facilitada pel Josep Mas, jmas.tribo@gmail.com

Comentaris