Dis17 setembre · 5è aniversari #FERAFOC #SantQuintíMediona

 


El proper dissabte dia 17 de setembre, 10 figures de bestiari festiu, un grup de percussió i un grup de dansa es reuniran a Sant Quintí de Mediona per commemorar el 5è aniversari del Ferafoc.

El Ferafoc celebra el seu 5è aniversari organitzant el dissabte dia 17 de setembre a Sant Quintí de Mediona, l’espectacle FOEDUS, un espectacle creat per l’historiador Joan Serra Arman, juntament amb l’entitat i lligat a la rondalla del Ferafoc. L’espectacle escenificarà la lluita entre el bé i el mal i combinarà cinc elements principals: el teatre al carrer, la llum, la música, el foc i el bestiari.

Els grups participants seran: el Drac de Sant Quintí de Mediona, el Drac de la Geltrú, el Sexot de Sant Cugat Sesgarrigues, la Polseguera d’Argentona, el Drac de Montblanc, el Griu Farnaca de Cambrils, el Drac de la Munia, el Gripau de les Bruixes del Nord de Sabadell, el Sokarrat d’Almoster, el Drac Badalot de l’Arboç, Taboo Percussió de Vilanova i la Geltrú i el grup SQM Dance de Sant Quintí de Mediona.

A les 6 de la tarda es farà una plantada de bèsties a la plaça Enric prat de la Riba; a les 7 de la tarda tindrà lloc una tabalada a la plaça de l’Església; a 2/4 de 10 de la nit es celebrarà l’espectacle FOEDUS a la plaça de l’Església i posteriorment un correfoc de bèsties pels principals carrers del municipi.

Recorregut: Plaça de l’Església, C/ Anselm Clavé, Plaça del Portal, C/ General Weyler, C/ Joan Amades, Avinguda Catalunya, C/ Sol de la Vila i Passeig de les Deus.


Informació facilitada per ferafoc@gmail.com 

Comentaris