Apadrinem una carretilla aquest estiu!




La campanya Apadrina una carretilla 2016, destinada a finançar la festa de Dijous Gras, a establiments comercials de Cervera. En concret, des del dimecres 3 d’agost fins el dilluns 15 d’agost podràs trobar les capses, els sobres i les enganxines per poder col·laborar a Adrogueria Cervi, Perruqueria Montse Roig, Merceria Riera, Pub la Bombolla, Pub Noctàmbul, La Moderna del carrer Major, Anna Maria, Bernau Herbes i Fotografia Jordi Prat.

Com ja saps, amb una col·laboració d’un euro (1 €) per unitat pots apadrinar les carretilles que vulguis, i a canvi d’això podràs fer que el teu nom o el de la persona que desitgis aparegui en la carretilla en forma d’enganxina, i, a més, s’afegeixi al magnífic llistat de col·laboradors de la festa. T’hi apuntes?

Una carretilla és un element pirotècnic utilitzat en els correfocs. Es tracta d’un tub de cartró que mitjançant la combustió dels seus components químics provoca moltes espurnes. La durada d’una carretilla varia dels 10 als 14 segons, segons l’empresa que la fabrica. Al final d’aquesta hi ha un tro, que es tracta d’un petit recipient on hi ha pólvora premsada. Les carretilles no són un producte barat. El seu cost s’atansa, i en molts casos sobrepassa, el preu d’1€ per unitat, fet que encareix –i dificulta enormement– les actuacions dels diables i la celebració de correfocs.

Es per això que us volem demanar la vostra ajuda per tal que el correfoc del proper 25 d’agost, data de la 13a edició de la festa de Dijous Gras, sigui ben lluït i es puguin “cremar” el màxim nombre de carretilles.

Del divendres 19 d’agost al diumenge 28 d’agost, durant la setmana de l’Aquelarre, l’aparador de l’Adrogueria Cervi acollirà el llistat de padrins i padrines que heu col·laborat.

Visca la cultura popular!

AGRUPACIÓ SENY MAJOR de grups folklòrics tradicionals i de carrer de Cervera

Comentaris