Vilafranca i Llorenç del Penedès: balls de diables convidats a l’Aquelarre de #Cervera 2016




Els Diables de Cervera Carranquers han presentat el nom de les colles convidades per a l’edició de l’Aquelarre d’enguany: el Ball de Diables de Vilafranca del Penedès i el Ball de Diables de Llorenç del Penedès

El Ball de Diables de Vilafranca del Penedès farà la baixada de la Universitat fins a la plaça Major acompanyant els Diables de Cervera Carranquers. Per altra banda, el Ball de Diables de Llorenç del Penedès durà a terme el correfoc des del carrer Major fins a la plaça Pius XII, que tindrà lloc al voltant de les 1.15 hores, i el de la plaça Universitat a la plaça Pius XII , a les 3.30 hores.

Pel que fa a la cercavila de l’Aquelarret, dissabte a la tarda, el Ball de Diables “Set pecats capitals” de la Pobla de Mafumet serà la colla convidada. La sortida de la cercavila serà des dels patis de la Universitat.

El XXXIX Aquelarre de Cervera tindrà lloc del 26 al 28 d’agost. Cal recordar que enguany els tres actes de l’espectacle es faran a la plaça Pius XII, atès que l’espai de Cal Racó està en obres. 




Informació extreta de www.cerverapaeria.cat

Comentaris