El pròxim 11 de juny VALS UN POTOSÍ! celebra el 5è aniversari @LaSegarrenca

 




El dissabte 11 de juny torna el Vals un Potosí!, l’escala en hi-fi concurs per a la igualtat més sonat de la Segarra!

Un any més La Segarrenca, associació per a la igualtat de la Segarra organitza el Vals un Potosí!, l’escala en hi-fi que va néixer amb l’objectiu de transmetre un missatge d’igualtat d’una manera divertida i entretinguda. Serà una gala festiva amb una parella de presentadors de luxe, un jurat més o menys benèvol, uns concursants únics, uns premis peculiars i un públic amb moltes ganes de passar-ho bé.

Enguany és la 5a edició del Vals un Potosí! i hem volgut donar-li un petit gir i destinar tots els beneficis del Vals un Potosí! a alguna causa social. Fins ara els beneficis repercutien a la mateixa associació de la Segarrenca i servien per finançar les despeses de l’associació i l’organització de les diferents accions que es feien durant l’any.

Aquest any destinarem els beneficis a l’ONG catalana Proactiva Open Arms, la qual es dedica al salvament de vides humanes al mar i que, a causa de la crisi dels refugiats, ha intervingut activament a les costes gregues.

Així doncs, teniu una cita el proper 11 de juny als patis de la Universitat. A les 20 h obrirem portes per qui vulgui venir a fer un piscolabis, i al es 21.30 h començarà la gala del Vals un Potosí!

Esperem que aquesta convocatòria sigui tan exitosa com les passades que, en ocasions, han arribat a reunir més de 500 persones!



La Segarrenca, associació per a la Igualtat de la Segarra

Comentaris