Els @Margeners de #Guissona celebren el 9è aniversari en la tradicional diada castellera de #SantJordi





Guissona (La Segarra).- En un dia assolellat i perfecte per fe castells, els Margeners de Guissona han celebrat el novè aniversari de la seva fundació. Malgrat la davallada de camises marrons en aquest inici de temporada, no han faltat la il·lusió i les ganes de superar-se. En aquesta ocasió han compartit la jornada amb els Tirallongues de Manresa i els Salats de Súria. La jornada ha començat amb els pilars de benvinguda, dos per part dels de Manresa i la Segarra i un per part dels de Súria.

Els Margeners han encetat les rondes de castells amb un quatre de set un xic lent i per tan treballat però descarregat sense problemes. En segona ronda un magnífic tres de set i per acabar un tres de sis per sota executat amb molta facilitat i que de segur aviat pujaran un pis mes. Per a finalitzar, descarreguen un pilar de cinc.

Els de Manresa van descarregar els tres castells realitzats amb molta confiança: un tres de set amb el pilar a primera ronda, seguit del quatre de set i del tres de set. I per acabar un pilar de cinc.

Els Salats van descarregar una torre de sis amb seguretat, així com un tres de set i un tres de sis amb el pilar. Per acabar van repetir un pilar de quatre.

Amb aquesta actuació els marrons enfrontaran el repte dels castells de set i mig en properes diades com la de Cervera o a Mollerussa. La propera actuació serà a Cervera el dissabte 7 de maig, dins els actes de la Fira de Sant Isidre de la capital de la Segarra. Actuaran juntament amb els castellers d’Andorra i els castellers de Berga.

Salats de Suria: pd4, 2d6, 3d7, 3d6a, pd4
Tirallongues de Manresa: 2pd4, 3d7a, 4d7, 3d7, pd5
Margeners de Guissona: 2pd4, 4d7, 3d7, 3d6ps, p5


Informació facilitada pels Margeners de Guissona, premsa@margeners.cat 

Comentaris