El Consell Assessor de l’Aquelarre de #Cervera apunta el present i el futur de la festa




La Regidoria d’Aquelarre de la Paeria va convocar el Consell Assessor de l’Aquelarre, en dos sessions els dies 11 i 18 d’abril, per tal de determinar tres punts de la festa:

1- Pacte de la ciutat de Cervera per la festa de l’Aquelarre:

Es redacta un pacte entre el teixit associatiu de Cervera i la Paeria amb una sèrie de punts a fixar de la mateixa festa. Dins el Consell Assessor de l’Aquelarre es parla de cadascun dels punts i s’arriba a un consens. La Paeria assumeix el compromís de presentar el document definitiu a la pròxima reunió del Consell Assessor.

2- Pressupostos Aquelarre 2016:

Es fa un comparatiu de despeses de l’any 2015 i 2016 per partides. Es comenten i s’aclareixen dubtes. S’adopta el compromís d’encaminar-nos cap a l’elaboració d’uns pressupostos més participatius.

3- Definició del recorregut de la cercavila de l’Aquelarre 2016:

A causa de les obres al nucli antic que afectaran enguany la festa de l’Aquelarre, s’ha de canviar la sortida i el recorregut de la cercavila del dissabte. Es barregen diverses possibilitats i, per tal d’arribar a un acord, es decideix realitzar votacions. L’opció més votada determina que la cercavila començarà a la plaça Major, amb els Diables de Cervera Carranquers, i es desplaçarà pel carrer Major fins a la plaça Universitat, on entrarà dins l’edifici universitari. Aleshores, s’iniciarà l’encesa de la Universitat, tal com s’ha realitzat en els darrers anys. Una vegada finalitzada l’encesa, la cercavila sortirà de la Universitat amb tots els elements de la direcció artística i altres entitats cerverines, i es dirigirà fins a la plaça Pius XII, passant per la plaça Sant Miquel, el carrer de Santa Anna, la plaça Santa Anna i i la rambla de Lluís Sanpere.

“El Consell Assessor de l’Aquelarre està format per persones i entitats que s’estimen la festa i que hi estan molt vinculades. Tenim la intenció d’omplir-lo de contingut i de responsabilitat, amb l’objectiu que cada vegada sigui més decisori en tots els aspectes vinculats amb la festa”, afirma el regidor d’Aquelarre, Marc Llorens.


Extret de www.cerverapaeria.cat

Comentaris