La Diada del Local obre la temporada 2016 dels @Margeners de #Guissona @SomSegarra




Guissona (La Segarra).- Aquest darrer diumenge, Margeners de Guissona va encetar la temporada 2016, fent-ho com cada any, a casa per la diada del Local. Els de la Segarra van estar acompanyats pels Castellers de Cornellà, colla que els va apadrinar en el seu naixement, i els Castellers de Santpedor.

Les hores prèvies van estar marcades per la revisió constant del pronòstic meteorològic, però finalment, el sol va ser el jutge durant tota l’actuació i es va poder dur a terme sense cap mena de problema.

Després dels tradicionals pilars de benvinguda, la colla local va encetar l’actuació amb un 3d6a sense cap mena de problema tot i les estrenes pel que fa a l’agulla, en segona ronda van continuar amb un 3d6ps que es va alçar ferm i sense cap ensurt, i que fa preveure que si a assaig el poden treballar, el veurem amb un pis més, i finalment, van acabar amb un 4d6a. D’aquesta manera van poder lluir a plaça dos castells amb agulla i un aixecat per sota.

Pel que fa als de la camisa lila, van començar amb un 5d6, demostrant el gruix de gent que són tenint en compte les alçades de temporada i la llunyania, van continuar amb un 3d7 que demanava a crits poder-lo pujar un pis més i van acabar amb un 4d6a molt tranquil.

Finalment, la darrera colla van ser els Castellers de Santpedor, que van començar amb un 4d6 que no els va comportar cap problema, a segona ronda però van haver de desmuntar un 3d6a per problemes amb la quadratura als pisos superiors i en repetició el van acabar descarregant, això sí, treballant-lo de valent, i van acabar amb un 3d6 molt maco.

En la ronda conjunta de pilars, margeners van realitzar el primer pilar de cinc pisos de la temporada, Cornellà va oferir 2 pilars de quatre pisos i Santpedor un pilar de quatre pisos.

Margeners comença així una temporada amb canvis a la junta directiva i a l’equip tècnic, pronosticant d’aquesta manera que serà una temporada per tornar a començar i poder d’aquesta manera tornar a arribar al nivell que va oferir uns anys enrere.


Castellers de Cornellà: 2 pd4, 5d6, 3d7, 4d6a i 2 pd4
Castellers de Santpedor: pd4, 4d6, id3d6a, 3d6a, 3d6 i pd4
Margeners de Guissona: 2 pd4, 3d6a, 3d6ps, 4d6a i pd5


Informació facilitada per premsa@margeners.cat

Comentaris