Futbol Sala: Dos dotzenes de #Carranquers

Carranquers - 2
Bar Catalunya - 12

Fins a finals dels anys 50 del segle passat no va ser una realitat l'ús domèstic del sistema mètric decimal. La gent continuava utilitzant en el dia a dia mesures com al unça, la lliura, la terça, el petricó,... Així com, en el terreny agrícola, encara ara s'utilitzen mesures com les porques i  els jornals, entre d'altres.

Segurament al ser una colla de diables de caire tradicional, ens deu agradar utilitzar aquestes mesures de "tota la vida" i volem aportar el nostre gra de sorra perquè no es perdi aquesta manera de ser i de fer tan nostrada. Per això no ens sap greu que els gols ens els marquin a dotzenes.

Això si, els diables blaus han foradat la xarxa de l'equip contrari dos cops:
El primer gol després d'un xut potent que el porter ha refusat malament; i el segon gol, de falta a la frontal de l'area que ha fet aixecar dels seients el públic que omplia el pavelló poliesportiu, el motiu la indignació: La falta s'ha xutat sense que hi hagués barrera i, pitjor, sense porter.

Per acabar destaquem que avui els Diables tornaven a ser pocs efectius (5 jugadors i porter), i tot i que sempre hi ha algun jugador que està content de poder jugar 50 minuts seguits, la majoria haguessin agraït un parell més de canvis per evitar un desgast, que a aquestes alçades de lliga, no s'hauria de produïr.

Honor i glòria

Comentaris