El 'Ball de Completes' de @GrupTibau presenta estrenes i nous arranjaments de Jordi Castellà

 


Després de l'èxit de l'any passat, Tibau presentà la segona edició del ball de Completes amb nous arranjaments, el passat dissabte, 6 de febrer, a la Sala de Ball del Casal de Cervera.

Tibau realitzà una actuació que fusionà els fragments més populars de Les Completes amb el ball de saló: un vals, un foxtrot, un pasdoble i un rock; uns temes arranjats per Jordi Castellà. Un any més, el públic assistent va poder aprendre els passos de cadascun dels balls, tot seguint els consells de Ramon Cama.

Les Completes de Joan Pont i Salvador Vidal es caracteritzen per la combinació entre la majestuositat i l’esperit popular entre la música d’església i la del ball. S’emmarquen en el corrent estètic i musical del segle XIX que defensa la visió operística i dramatitzada de la música sacra. És amb aquest esperit que Xavier Puig ideà el “Ball de Completes”.

L'actuació, organitzada per la Paeria de Cervera i per l'Associació les Completes de Cervera, culminà amb un petit concert de Tibau, on el grup oferí en primícia l'estrena d'una cançó: Oficina d'objectes perduts.


Informació extreta de http://tibau.ecervera.cat

Comentaris