Treball, fe i ciència: LES TRES TORRES DE #CERVERA de Cèsar Martinell




La revista 'Paeria', que edita des de fa anys l'Ajuntament de Cervera, incloïa el mes d'abril de 2010 a la seva portada aquesta magnífica fotografia realitzada pel Jordi Prat, on en una mateixa imatge apareixen les tres 'torres' més emblemàtiques de la ciutat, descrites d'aquesta particular manera per l'arquitecte Cèsar Martinell: el Sindicat (la torre del Treball), el campanar de l'església de Santa Maria (la torre de la Fe), i els campanars de la Universitat (les torres de la Ciència).


Comentaris

joan matiner ha dit…
creia que les tres torres estaven en línia recta...
efecte òptic ha dit…
la foto està feta molt aprop del campanar, si es fes de més lluny sortiria que gairebé estan afilerats
Anònim ha dit…
Molt bona i curiosa fotografia.
Felicitats Jordi.
Cal Raccione ha dit…
No vull trencar el tòpic, però si amb el google maps fem una ratlla del Campanar a la torre del Sindicat, podem veure que les torres de la Universitat queden a la dreta uns quant metres, la línia passaria per les façanes de les cases de davant de la Universitat.
Cal Raccione ha dit…
Per altra banda si no vaig errat no hi ha res prou alt al casc antic per fer aquesta foto. El més alt seria el Castell i no és prou alt per tenir aquest angle de visió. Em sembla que vaig bé si dic que aquesta foto està feta des dels turons al voltant de la carretera de Granyena i amb un tele-objectiu molt potent.
Jordi Aleu ha dit…
A part del tema de que si les torres estan més o menys en línia recta, no os dona la impressió de que, tot i sent la més llunyana en la fotografia, la torre del Sindicat es molt gran en comparació a la del Campanar i a les torres de la Universitat?
A part, es veu molt bé la grua que hi esta treballant
Photoshop??
sostres ha dit…
aquesta foto ja deu tenir el seu temps doncs fa temps que la grua no és dalt del campanar
Unknown ha dit…
ostres! la grua! ja n'hi me'n recordava... perqué la van treure? qualsevol dia d'aquestos necessitaran pujar alguna cosa i ho hauran de fer per les escales...
joan matiner ha dit…
o treure una campana...