Presentació del nou llibre de la Casa Duran i Sanpere @MuseudeCervera

 


Després de molts anys de treball, el Museu Comarcal de Cervera publica el llibre "La Casa Duran i Sanpere: espais interiors, representació i vida quotidiana a la Cervera de finals del segle XIX", que es presenta dissabte 12 de desembre, a les 19 hores, a la Sala Francesc Buireu. 

Es tracta d’un treball coral, que ha comptat amb la participació de 12 experts en les diferents temàtiques que s’estudien, que es pretén que esdevingui una eina útil i rigorosa per entendre no només una casa concreta, d’una ciutat concreta, sinó tota una època, el final del segle XIX i inicis del XX, a Catalunya.
Una obra que ens anirà descobrint des de l’organització de l’espai domèstic, els espais de representació i els espais més íntims i privats, al mobiliari i la decoració emprada en cada estança, i els gustos i els costum del moment. 

El llibre convida, també, a conèixer la resta de cases senyorials que s’obren al carrer Major de Cervera i que habitualment no són accessibles al públic.

Es presentarà el dissabte 12 de desembre a la Sala Francesc Buireu de Cervera. Per a l’ocasió, s'ha engegat una campanya de promoció que pretén incentivar la seva difusió entre el públic local però també més enllà, i de forma especial, entre el col·lectiu d'estudiosos del moble català i els gestors d’altres cases d’autor.

La promoció permet adquirir la publicació a un preu especial de llançament de 36,75 €. Si hi esteu interessats us podeu descarregar la butlleta aquí.


Extret de http://www.cerverapaeria.cat/noticies/presentacio-del-nou-llibre-de-la-casa-duran-i-sanpere

Comentaris