Innocentada · Noves pintades misterioses al passatge del carrer Sòria de #Cervera

NOTICIA PUBLICADA AMB MOTIU DEL DIA DELS SANTS INNOCENTS.




Malgrat els intents de la regidoria de Territori i Serveis Urbans de la Paeria de Cervera per fer desaparèixer la pintada apareguda fa unes setmanes al passatge del carrer Sòria de la nostra ciutat, una nova pintada, idèntica a l'anterior, ha aparegut aquest matí a la façana de les cases d'aquest cèntric indret (a la imatge).

Fonts consultades de la regidoria han indicat que es tracta de la mateixa pintada, i que el tractament de neteja seguit per una empresa especialitzada, en lloc d'eliminar-la, ha fet que torni a sortir, fins i tot amb més força que en l'ocasió anterior.

Malgrat la versió oficial, experts en ciències ocultes no descarten però que es pugui considerar com un fenomen paranormal, semblant al del Palacio de Linares de Madrid, en aquest cas relacionat amb l'esperit del general Ildefons Güell, que segons la llegenda passeja totes les nits pel centre de Cervera cridant en contra de les obres que aviat han de començar.

Bruixeria o realitat, el cert és que els establiments de la zona han experimentat un notable augment de turistes i curiosos a les seves terrasses, i que ben aviat ja es crearan els primers productes de marxandatge des de l'associació de comerciants.

Comentaris