La @PASSIOdeCERVERA 2016, un any ple d'emoció @CultPopular_Cat

 


Comença el fred i les maquines de la Passió de Cervera treballen a tot drap, càstings, assajos i molta il•lusió es poden copsar en les cares dels actors i actrius de La Passió de Cervera que ja han començat a preparar la nova temporada 2016.

Una temporada que s’està treballant amb especial emoció perquè, tal i com ens ha comentat el President del Patronat de la Passió de Cervera Xavier Cañabate: “Aquest any és un any d’especial, molt emocionant en el que preparem novetats importants per tal de contribuir a l’especial empenta que tots els cerverins i cerverines posen en una de les tradicions més importants de Catalunya que es remunta als inicis del teatre català”.

Exactament la Passió de Cervera es remunta a l’any 1477 i es l’única passió del món que conserva un text de 1534 en format íntegre escrit en català medieval antic. La Passió de Cervera amb la contribució a aquesta tant nostrada tradició fa una aposta decidida i valenta per a continuar fent sentir a l’espectador l’essència de la tradició que es vesteix de gal i fa viure al visitant sensacions úniques i trepidants.

El Patronat de la Passió ha pres la determinació d’apostar fermament per mantenir així les 7 representacions, totes en llengua catalana els dies 6, 13 i 25 de març i 3, 10, 16 i 24 d’abril, per a que tothom tingui l’oportunitat de veure aquesta tradició qualificada d’excel·lència internacional i declarada Patrimoni Immaterial de la cultura popular de Catalunya i Andorra i pugui gaudir dels canvis escenogràfics més importants d’aquesta temporada.

Com a novetat especial d’enguany i per tal d’explicar-nos els canvis més remarcables i juntament amb el dissenyador gràfic Xavier Miret per fer-nos la presentació del cartell d’aquesta temporada, el Patronat de la Passió de Cervera ha organitzat una presentació pública de la temporada el dissabte 12 de desembre a les 18.30 h de la tarda a la Sala d’Exposicions del Gran Teatre de la Passió (Pg. Jaume Balmes, 2), a on tothom hi és convidat per poder copsar vivament els canvis d’aquesta temporada tant especial.

A partir del dilluns dia 14 de desembre les entrades ja estaran disponibles a la venda per la web de la Passió de Cervera (www.lapassiodecervera.com) a un PREU ESPECIAL ÚNIC durant el mes de desembre de 11 € (limitat a 500 entrades). I que també es poden comprar telefònicament en format de targeta regal que s’enviarà al domicili de la persona que l’adquireixi com a regal de les festes nadalenques al número: 608 78 10 12.


Imatge extreta de http://www.tresc.cat/fitxa/regals/48970/La-Passio-de-Cervera-2015

Informació facilitada per premsa@lapassiodecervera.com  

Comentaris