GREPP Teatre va celebrar el 14 i 15 de novembre la festa dels #25anys @GreppTeatre




El passat cap de setmana van tenir lloc els actes de celebració del 25è aniversari de l'entitat Grup Escènic del Patronat de la Passió de Cervera, GREPP Teatre.

La festa va començar dissabte 14 a la tarda al pavelló polivalent amb uns tallers infantils de teatre, on els nens van poder construir una titella, van pintar diferents murals i van fer un taller d’improvisació. Al finalitzar, la Rosa Caballol, membre de GREPP, va realitzar un contacontes a la sala del gimnàs del Centre Aquàtic Cervera.

Al vespre va tenir lloc un sopar popular amb més de 100 persones i un concert amb els grups Guten Plan, que finalitzava la gira 2015; Contracop, un grup de rock combatiu de les Terres de l’Ebre, i els Casus Belli, un grup de rock que enguany va encarregar-se de musicar l’espectacle de l’Aquelarre.

L’endemà diumenge es va organitzar el primer concurs de teatre breu, que va tenir molt èxit. S’hi van representar 7 esquetxos amb participants d’arreu de Catalunya. Els guanyadors del concurs van ser: 1r l’obra Els Peregrins de la companyia Blaugrana Scena de Sant Feliu de Codines (valorat en 400€) . El 2n premi, de 200 €, se’l va endur un grup de noies de la companyia Tràfec de Berga amb l’obra Petons, que van captivar el públic assistent repartint petons per a tots els espectadors. Finalment el 3r premi, de 100 €, va ser per l’obra La Nit interpretada per membres de GREPP Teatre i de l’escola de teatre la Caserna de Cervera, la qual estava dirigida per la Gemma Llort.

Els membres del jurat, als quals s’agraeix la seva col·laboració, van ser Llorenç Corbella, Anna Llort i Gemma Palà.


Informació i imatge aportat per Grepp Teatre 

Comentaris