Concurs per seleccionar el nou logotip i la nova imatge de l'Agrupació de Colles de Geganters i Geganteres de Catalunya

 


Tal com es va acordar a la darrera Assemblea general ordinària, en el marc del trentè aniversari de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC), s’ha donat inici al concurs per seleccionar el nou logotip i la nova imatge per a l’ACGC. 

El concurs està obert a qualsevol persona que hi vulgui prendre part (sigui o no membre d’una colla federada), i cada presentant podrà fer arribar dues propostes com a màxim per a la imatge gràfica de l’ACGC. 

El termini de presentació de les propostes anirà del dia 23 de novembre de 2015 al 14 de gener de 2016, i s’hauran d’enviar per correu postal a la seu de l’Agrupació (La Nau, carrer d’Anselm Clavé 3, 08890 Sant Feliu de Llobregat). 

En aquest enllaç podeu consultar les bases completes, amb tots els detalls per poder enviar les propostes i participar al concurs, així com els premis que s’atorgaran (de 300 €, 150 € i 75 €) per a les tres millors propostes. 

Les colles associades, durant l’Assemblea general ordinària de 2016, triaran la proposta que volen que sigui la imatge de l’ACGC per al segle XXI. 

Tothom està convidat a participar-hi: us animem a enviar les vostres propostes i idees per al nou logotip, així com a fer arribar les bases de participació als membres de les vostres colles i a qualsevol persona que hi pugui estar interessada.


Extret de www.gegants.cat

Comentaris