“DIÀLEGS”, cicle sobre la #CulturaAssociativa com a eina de canvi · @OrfeoLleidata @OmniumLleida




Els propers dimecres 21 i 28 d’octubre, i 4 de novembre, es celebra a Lleida un cicle de conferències sobre la cultura associativa com a eina de canvi.

Diàlegs neix amb l’objectiu de generar un espai de reflexió i debat al voltant de l’associacionisme des de les seves múltiples realitats. També vol ser  una eina útil per aprofundir i generar propostes i conclusions útils per a tot el sector.

Cadascuna de les tres jornades tindrà un convidat especial que farà una ponència-reflexió a la primera part de la sessió, per després participar en una taula debat juntament amb tres persones vinculades al teixit associatiu.
  • A la primera jornada, Eix nacional. el paper la societat civil en la construcció d’un nou país, el ponent serà el sociòleg Salvador Cardús.
  • A la segona jornada, del 28 d’octubre,la ponència-reflexió Eix democràtic. el paper de la societat civil en el disseny de les polítiques culturals, anirà a càrrec de  Jordi Baltà consultor i formador en gestió i polítiques culturals.
  • I la darrera jornada, Eix social, la cultura al servei de les persones, anirà a càrrec de l’antropòleg Manuel Delgado.
El projecte és una iniciativa dela Fundació Orfeó Lleidatà amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Totes les sessions es desenvoluparan a les 18 hores a l’Espai Orfeó de Lleida.

Per a més informació: www.orfeolleidata.cat


Extret de http://cultura.gencat.cat/ca/detall/Noticies/N_Dialegs

Comentaris