Jornada de portes obertes a 'La Caserna', l'Escola de #Teatre de #Cervera









L’escola de teatre de Cervera “La Caserna” realitzarà una jornada de portes obertes per tal que tothom que ho desitgi pugui conèixer l’espai i al professorat. 

Les portes obertes seran el proper divendres de 16.30h a 20h i dissabte d’11 a 1 del migdia. La Caserna està situada a l’antic edifici de la guàrdia civil (c. Duc d’Ahumada). 

Els alumnes de La Caserna, durant el curs passat van participar en diversos actes i celebracions cerverines com ara Sant Jordi, Un dia de Conte, aniversari Coral Infantil, Teatre Viu, Aquelarre, o sense anar més lluny en la presentació del Seguici Infantil de Festa Major aquest passat dilluns a la tarda. Per aquest proper any ja té algunes propostes, i és que Cervera comença a conèixer l’escola i el potencial dels seus alumnes. 

La franja d’edat dels alumnes de la Caserna no té limitacions. Des d’infants d’educació infantil fins a adults de totes les edats. La Caserna és un espai per aprendre, jugar, compartir i fer amics!! 

Les inscripcions estan obertes a través del web de l’escola i l’oficina del Centre Municipal de Cultura. www.cmc-cervera.cat/teatre ; telf. 973530488. 


Informació facilitada per l'Escola de Teatre 'La Caserna', teatre@cmc-cervera.cat

Comentaris