La disbauxa de l'#AquelarreCervera va acompanyar ahir el Mascle Cabró





Ahir dissabte va tenir lloc, a Cervera, la 38a edició de l’Aquelarre de Cervera, amb la participació de prop de quatre-centes persones en la cercavila i espectacles.

Ahir dissabte Cervera va gaudir, un any més de l’espectacle de carrer més gran de les contrades. L’Aquelarre de Cervera va arribar a la 38a edició amb una participació d’entitats i grups convidats, de les més altes en els últims anys. Grepp Teatre va oferir un espectacle basat en els elements del Carreró de les Bruixes de Cervera. Van traslladar a l’escenari elements com el calderó, el gat negre, la mà amb creu, les cartes del tarot i la mateixa bruixa d’Aquelarre, que va exercir de mestra de cerimònies. Tots ells van prendre vida per tal d’invocar al Mascle Cabró. El màxim responsable de l’orgia de disbauxa va aparèixer, aquest any, de forma festiva, interactuant amb la resta de personatges. I és que el diable té moltes cares, pot aparèixer des de transformat amb el cos d’una dona, com a expert percussionista o ballarí.

L’altra orgia de l’Aquelarre és el foc. Durant la festa es van cremar més de 350 quilos de pólvora. Centenars de carretilles cremades pels Diables de Cervera Carranquers i les colles convidades de Torredembarra, Cambrils i el Drac de Canyelles. Els Diables Carranquers van fer ballar el drac de Cervera en el primer acte “El ball de la Polla” d’una forma molt lleugera i dinàmica. També van ser els encarregats de dur a terme els Correfocs a Cal Racó: el Ball de Diables i al Foqueral en el segon i tercer acte respectivament. Els espectadors van poder ballar al ritme dels tabals sota una intensa pluja de foc.

Mentrestant, en les diferents places de la ciutat, el públic va gaudir de concerts de diferents estils musicals, des de mestissatge, passant pel rock o la salsa, fins a el festival techno, ball o concert acústic.


Informació facilitada per comunicacio@aquelarre.cat

Comentaris