#Cervera respira AQUELARRE · #AquelarreCervera #Carranquers




Cervera entra en la setmana d’Aquelarre, les entitats intensifiquen els assajos per tal que dissabte els espectadors puguin gaudir d’un gran Aquelarre.

Avui dilluns comencen els tallers infantils d’Aquelarret. Gairebé un centenar de nens i nenes de 4 a 13 anys s’han inscrit als tallers de xanques, disfresses, construcció, cuques i percussió, que duraran tota la setmana. Mentre que les colles infantils de diables Carranquers i percussió “Bombollers” també intensifiquen els assajos dels petits integrants de les entitats. En total participaran més de dos-cents infants a la cercavila de dissabte a la tarda.

GREPP teatre assaja de valent per l’espectacle. L’escenari ja està muntat a Cal Racó, i durant aquesta setmana el grup amateur de teatre assajarà de valent per tal que el Mascle Cabró tingui una rebuda digna del mestre de la festa.

Per altra banda, són altres les activitats paral·leles que comencen aquesta setmana i que es duen a terme des d’entitats i associacions externes a l’Aquelarre, com ara el mercat nocturn de dimarts a la nit o les activitats de caire més cultural organitzades per la galeria “Cerverina d’Art” presentant l’altar de santeria o la presentació de la fitxa del col·leccionable “Fets i personatges” organitzat pel Museu de Cervera. Aquest acte es realitzarà dimecres a la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament, amb la presentació de l’autor de la fitxa Josep M Llobet i Portella i amb la presència de la protagonista, la Bruixa Magdalena.


Nota de premsa facilitada per comunicacio@aquelarre.cat 

Comentaris