.#LídiaPujol i el "País Petit" porten l'1 d'agost 'ITER LUMINIS' a la Torre de #Vallferosa




Mohamed Ayoub, veu
M. Àngel Cordero, contrabaix i veu 
Guillermo Rizzotto, guitarra 
Marta Reixach, gong sinfònic, sruti i monocordi 
Mohamed Soulimane, violí, llaüt, kemanje, panderos 
El Cor de Vallferosa: membres de Coral Sorisons, Orfeó Solsona, Coral Pontsicana, Coral Aires de Marinada (Torà), Coral de Calaf, La Fònica, Cor Ginesta (Cervera), Cor Lieder Càmera, Coral Lacetània de Cervera.Esbart Manresà. 

“Iter Luminis: treballs i plaers d’amor" és una cerimònia musical i poètica, que desitja compartir amb el públic una mateixa orientació en el nucli de l'experiència de Teresa de Jesús, en diàleg amb la mística de Ramon Llull, dels quals celebrem els 500 i 700 a aniversari. El concert reuneix obres de diferents etapes històriques i estils i posa a l’abast del públic el procés d’humanització de l’ésser humà. Aquest Camí d’Amor no és només un plaer, és també un Treball, un acte de voluntat i un compromís. Iter Luminis s’inspira en el bé comú, el compromís amb el territori i el llegat patrimonial i ho comparteix particularment amb els organitzadors i el públic de cada indret on es representa. 

Un lloc especial en la gira "Iter Luminis: treballs i Plaers d'amor" serà la Torre de Vallferosa, al municipi de Torà, comarca de la Segarra, el dissabte 1 d’agost a les 9 de la nit.

Vallferosa és una torre del segle VIII de característiques úniques a Catalunya i Europa. Emplaçada al límit de la Marca Hispànica, entre la Segarra i el Solsonès, té 33 metres d’alçada, està molt ben conservada i s’aixeca en un indret de gran interès històric, poc conegut. La seva excel·lència arquitectònica, al centre de Catalunya, pot esdevenir un pol d’atracció com a símbol col·lectiu. Recuperar i divulgar el coneixement de Vallferosa com a espai de confluència i d’identitat territorial és un dels objectius que envolten el projecte ‘Iter Luminis’

En el concert del dia 1 d’agost, diverses corals del territori i l’esbart manresà s’uniran sota el nom de El Cor de Vallferosa per acompanyar l’actuació. Representants i col·laboradors dels diferents indrets de la gira, es trobaran amb el públic per compartir una nit d’estiu memorable. 

Les entrades tenen un preu de 20 € (10 € per nens/es menors de 10 anys). L’entrada inclou un tast de productes artesanals de qualitat al final del concert. Es poden adquirir a:
  • L’oficina de turisme del Solsonès, a la carretera de Basella, 1.
  • Pastisseria Cal Miramunt, a la Plaça del Pati 4, Torà.
  • A la web productesdelaterra.cat
Coneix tots els altres concerts de la gira


Informació extreta de http://productesdelaterra.cat/home/12716-comprar-entrada-concert-lidia-pujol-iter-luminis-a-la-torre-de-vallferosa-1563897720837.html

Comentaris