dimarts, 21 de juliol de 2015

La idea d’una colla de diables engresca nombrosos joves calafins · #balldediables #Calaf





Aquest passat dimecres a la tarda es va fer la presentació, al Casal de Calaf, de la iniciativa per crear una colla de diables a Calaf i l'Alta Segarra. La convocatòria va aplegar una trentena de persones, sobretot joves interessats a participar d'aquesta nova entitat. 

Per assessorar els impulsors sobre com funcionen els correfocs i com s'organitzen les colles de diables, es va comptar amb la presència del cap de colla dels Carranquers de Cervera, el calafí Òscar Marsinyach, i del cap de colla dels diables de Sant Guim de Freixenet, Marcel Puig. Ells van ser els encarregats d'explicar als assistents els “secrets” d'un bon correfoc, i com passar-s'ho bé amb la pólvora amb seguretat i seny, sense posar-se en perill ni posar-hi les altres persones. 

La proposta de creació de la colla de diables de Calaf continua endavant; ara s'acabarà de reunir tota la informació necessària per veure la viabilitat del projecte, saber amb qui es pot comptar, etc. Des de l'organització ja s'anirà informant puntualment dels passos realitzats.


Informació extreta de http://www.calaf.cat/actualitat/noticies/la-idea-duna-colla-de-diables-engresca-nombrosos-joves-calafins.html