'ESTIMAT AMADES', l’exposició fotogràfica d'@Afosants en homenatge a #JoanAmades




Aquest passat dissabte 4 de juliol, en el marc del Campus Joan Amades, es va inaugurar al bar-restaurant el Jardí de Sant Quintí de Mediona, l’exposició fotogràfica 'Estimat Amades', centrada en el refranyer del folklorista Joan Amades. Hi serà fins el 18 de juliol.

Amb motiu del 125è aniversari del naixement de Joan Amades els organitzadors han volgut mostrar el seu agraïment a la seva compiladora tasca. D'aquesta manera, l'Associació Fotogràfica de Sants (AFoSants), com a aficionats a la fotografia ha volgut plasmar en imatges una vessant de la saviesa i cultura popular, com són un recull de dites i refranys que Joan Amades va incloure al Refranyer comentat. Amb aquesta mostra han treballat l’expressió gràfica per tal d’interpretar l’expressió oral, que gairebé inalterable s’ha mantingut al llarg del temps, passant de generació a generació i formant, sense cap mena de dubte, una part importantíssima del patrimoni immaterial del nostre poble. 


Extret de http://www.santquintimediona.cat/story/530/ESTIMAT-AMADES-Lexposicio-fotografica-en-homenatge-a-Joan-Amades.html

Comentaris