El 18è Aquelarret Infantil de #Cervera, en marxa · #AquelarreCervera




Com ja és habitual, i des de 1998, la setmana prèvia a la festa de l’Aquelarre, la regidoria de Cultura  a través del Centre Municipal de Cultura de Cervera, organitza els tallers de l’Aquelarret on els nens i nenes aprenen a manipular els elements que faran sortir a la cercavila infantil de dissabte a la tarda. En la cercavila, un acte que any rere any congrega més públic de totes les edats, hi participen els nens i nenes que fan els tallers, el grup infantil dels Bombollers, la Colla infantil dels Diables Carranquers, les Joventuts Carranqueres amb la bèstia “Tarasca”, i la Colla dels Petits Diabòlics de les Roquetes del Garraf, de St. Pere de Ribes, com a colla infantil convidada. En els tallers hi participen un centenar de nens i nenes mentre que en la cercavila el nombre de participants augmenta fins a passar els 200 participants. Tampoc hi falta el fi de festa amb la tradicional escumada.

L’Aquelarret és una mostra de la gran participació familiar que té la festa, on els infants poden conèixer de primera mà què es necessita per formar-ne part, i procurar, d’aquesta manera, un relleu generacional per part de les entitats i organitzadors per garantir que la festa tingui continuïtat al llarg dels anys.

Així mateix, el cartell de l’Aquelarret és també una mostra de la vitalitat de l’esdeveniment infantil. Aquest any, i per cinquè any consecutiu, l’autor és en Ton Granell, qui ha utilitzat la bruixeta de l’Aquelarre i un diable per escenificar dos elements imprescindibles en la festa, amb el to d’humor on la bruixa fa sempre la punyeta al diable.

Les inscripcions per realitzar els tallers de l’Aquelarret estan ja obertes a través de la web del Centre Municipal deCultura, i en tant sols un parell de dies gairebé s’han apuntat ja una trentena de nens i nenes. El període d’inscripcions restarà obert fins el 21 d’agost i fins a exhaurir les places.


Informació facilitada per l'Anna Llort, comunicacio@aquelarre.cat

Comentaris