Adéu a la històrica #discoteca BIG BEN




El complex de discoteca, bar i restaurant de Golmés Big Ben ha posat a la venda els mobles i equipaments de l'interior com a pas previ al seu tancament. Big Ben és des de fa mesos propietat d'una entitat bancària, malgrat que encara continua gestionat per l'antiga empresa propietària. Aquesta empresa estaria buscant encara inversors per mantenir el negoci, tot i que sense èxit, de manera que tot apunta que el macrocomplex haurà de tancar portes la setmana que ve. De moment, segons ha pogut saber aquest diari, la propietària està liquidant els béns mobles que hi ha a l'interior de tot el complex.

L'establiment hauria comunicat ja a la plantilla que si no troba inversors en els pròxims dies haurà de tancar. De moment, el bar i el restaurant estan tancats "per vacances", segons els cartells que apareixen penjats a les portes de l'edifici. Big Ben, que va obrir fa trenta-nou anys, ha estat víctima com molts altres complexos de lleure nocturn del declivi de les discoteques. Wonder o Imperia s'han vist en una situació similar fa temps.

En aquest cas, els gestors de l'equipament estan organitzant encara una festa per a dissabte vinent, batejada Midnight Water Colour, que se celebrarà a l'exterior del complex.


Imatge extreta de http://blog.lessthan3.com/2014/03/disco-diaries-01/

Informació extreta de http://www.lleida.com/noticia/linterior-de-big-ben-de-golmes-la-venda-abans-del-tancament-del-macrocomplex

Comentaris