Taradell acull aquest diumenge 13 de juny la 40a TROBADA NACIONAL de Bastoners de Catalunya 2015




La Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya és l'acte més multitudinari i més gran del món bastoner. Aquest diumenge Taradell acollirà la 40a edició, amb la participació de bona part de les colles de bastoners d'arreu del país.

Programació:
  • 16 h: Recepció de les colles bastoneres. El punt serà al Pavelló Municipal de Taradell, on hi haurà l’espai habilitat per a canviar-se de roba.
  • 18 h: Inici de les cercaviles, des del Pavelló Municipal de Taradell. Tres recorreguts diferents dins de la població, amb un punt d’avituallament líquid a cada un.
  • 19.30 h: Concentració i Ballada final. Els tres recorreguts acabaran a un punt comú del poble, a l’anomenat “Aparcament de l’antiga Carpa”, on durant 5 minuts es farà la concentració i ballada final de la 40a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya. Pel toc d’inici i toc final de la ballada, comptem amb la col·laboració dels trabucaires de Toca-Sons.
  • 19.45 - 20 h: Parlaments de les autoritats de Taradell, al mateix “Aparcament de l’antiga Carpa”.
  • 20.30 - 21 h: Sopar. Retorn al Pavelló Municipal on els balladors es podran tornar a canviar de roba i anar al camp de futbol de davant del pavelló (Camp de Sorra), on estarà tot a punt pel sopar amb tots els participants de la trobada (Balladors, músics, acompanyants i voluntaris). Menú apte per a celíacs.
  • 23 h: Concert: a càrrec del grup tradicional Trepadella, per tal de fer un gran fi de festa.
Per a més informació: https://ajtsetvetes.wordpress.com/


Imatge extreta de http://enclaudeclic.blogspot.com.es/2015/03/ball-de-bastons-5e.html

Comentaris