La Segarra i #tempstv3 recordaran TONI NADAL el proper 28 de juny




Diumenge 28 de juny
Paranimf de la Universitat de Cervera, 11 del matí
Homenatge d'entitats i institucions de la comarca a Toni Nadal (1971 - 2012), l'home del temps de la Segarra. 


Institucions i entitats de la comarca de la Segarra i companys seus de Televisió de Catalunya han decidit fer un acte de reconeixement a la figura d’aquest geògraf i home del Temps de TV3, natural de Cervera. Primer, per la seva tasca professional i divulgativa de la climatologia, del paisatge i del territori, que tant apreciava, especialment el de la seva comarca. I segon, pel seu tarannà, que el va fer sempre una persona estimada i entranyable entre tota la població per les seves participacions i col·laboracions en entitats i associacions cerverines i segarrenques.

L'acte se celebrarà a les 11 del matí al Paranimf de la Universitat de Cervera. Hi haurà un seguit d’intervencions per glossar la seva trajectòria professional, i també en l'àmbit personal, i s'anunciaran un seguit d'iniciatives proposades pels organitzadors de l'acte amb l'objectiu fonamental de preservar entre nosaltres la seva memòria per la feina feta i per la seva actitud, perquè especialment les generacions futures puguin conèixer el seu treball i la seva dedicació envers la comarca de la Segarra.

La jornada es clourà amb les actuacions dels Geganters de Cervera i dels Diables de Cervera Carranquers, dues entitats de les quals Toni Nadal formava part i era membre actiu. Possiblement mai, a casa nostra, un acte d’homenatge havia generat un consens tan ampli a l’hora de tirar-lo endavant. Un maleït accident de muntanya, ara fa tres anys, ens el va prendre d’entre nosaltres, però a partir d’aquest 28 de juny continuarà més present que mai en el nostre imaginari personal i col·lectiu.

Programa
  • 11 h: Parlaments d'institucions i entitats
  • 11.40 h: Ball dels Gegants (escenari del Paranimf)
  • 12 h: acte dels Diables de Cervera Carranquers (plaça de la Universitat)

Amb la participació de Seny Major, Diables de Cervera Carranquers, Geganters de Cervera, Fòrum l'Espitllera, els companys del Temps de TV3, Paeria de Cervera i Consell Comarcal Segarra.


Informació extreta de www.cerverapaeria.cat
 

Comentaris