El 'Dansàneu' es refunda en el nou MERCAT FESTIU DE LES CULTURES DEL PIRINEU




Després de vint-i-tres edicions, el Dansàneu escola d’estiu de dansa i música popular i tradicional, es refunda per a convertir-se del 23 al 28 de juny en el MERCAT FESTIU DE LES CULTURES DEL PIRINEU.

En aquest sentit, el 8 de juny es signa el conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Mancomunitat de municipis de les Valls d’Àneu, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i el Consell Cultural de les Valls d’Àneu, per a l’organització i gestió del MERCAT FESTIU DE LES CULTURES DEL PIRINEU (Dansàneu) del 2015 al 2017.

En tots aquests anys el Dansàneu ha sigut una cita ineludible en l’àmbit de la formació en dansa tradicional. Però enguany, el MERCAT FESTIU DE LES CULTURES DEL PIRINEU, vol ser un projecte transpirinenc que tenint la dansa com a eix principal i vertebrador, incorpori els atractius de disciplines artístiques, culturals, socials i econòmiques ja presents al territori i que atorguen valor afegit al propi concepte de festival estiuenc.

Tenint com a objectiu donar resposta als requeriments i necessitats d’un context social i cultural canviant i participatiu, i que s’endevina cada vegada més exigent en relació a l’articulació de propostes multisectorials complementàries, destinades a la reactivació i vertebració econòmica del territori que les impulsa.

Aquest nou MERCAT FESTIU DE LES CULTURES DEL PIRINEU parteix d’un projecte plenament consolidat que demana un nou impuls, d’acord amb el context canviant i la idiosincràsia del territori al qual es vincula.

Més informació: http://www.dansaneu.cat/


Informació extreta de http://cultura.gencat.cat/ca/detall/Noticies/N_Dansaneu

Comentaris