EL PASTORET DE LA SEGARRA, a 'Valor afegit' (TV3)






Tot va començar quan la família Pont de Sant Guim de Freixenet es va decidir a aprofitar la llet sobrant d'un ramat de cabres fa 25 anys. Ara, elaboren 300.000 productes lactis diàriament i han sabut mantenir el procés artesanal en l'elaboració i innovar amb l'oferta de postres lactis. Els productes de Pastoret de la Segarra es distribueixen als supermercats, les botigues gurmet i la restauració. Però també es poden trobar a mercats tan madurs com Suïssa, Àustria o Dinamarca, o tan llunyans com Hong-Kong. Ens ho explica Teresa Vallès, fundadora i directora general de la marca.

Valor afegit (TV3)
25/02/2015

Extret de http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/valor-afegit/teresa-valles-pastoret-de-la-segarra/video/5473111/

Imatge extreta de  http://www.bonviveur.es/articulo/un-capricho-con-forma-de-yogur

Comentaris