El DIA DEL GRALLER 2015 ja té dates!




Enguany el Dia del Graller, organitzat per la Coordinadora de Grallers de Vilafranca del Penedès, tornarà a farcir d’actes dos caps de setmana d’abril, del 17 al 19 i el 25 i 26.

Ben aviat es publicarà el programa d’actes complert de la 22a edició, tot i que ja podeu anotar-vos a l’agenda el diumenge dia 19 com a concert central de les colles de grallers a la plaça Sant Joan.

El Dia del Graller

Des de l’any 1994 la Coordinadora de Grallers de Vilafranca organitza el Dia del Graller.

El Dia del Graller és ja una data assenyalada en el calendari festiu vilafranquí i també dins l’àmbit nacional. Aquesta festa constitueix actualment un lloc de trobada i punt de referència obligat de les principals agrupacions de grallers de Catalunya.

Té lloc durant un cap de setmana del mes d’abril, durant el qual Vilafranca es converteix en la capital de la gralla. El programa d’actes presenta un seguit d’esdeveniments fixos any rere any: l’homenatge a algun graller, institució o luthier que hagi destacat en la seva trajectòria, la cercavila amb el convidat de pedra, el ball, el concert de les colles participants i, darrerament, la fira de luthiers.

A més, el Dia del Graller té altres actes més puntuals com ara presentacions de llibres, de treballs discogràfics, de nous conjunts instrumentals com gralla i orgue o gralla i piano, entre altres. 


Per a més informació: http://www.grallersdevilafranca.cat/

Comentaris