I Curs de cançó versada en llengua catalana, i acompanyament coreicomusical

 


Dins la tradició oral, la cançó versada improvisada inclou una àmplia gamma de gèneres. El curs dóna l’ocasió de coneix-se’ls i de conèixer la seva possible aplicació en multitud d’àmbits professionals. Les conferències i les pràctiques del curs les impartiran especialistes en cadascuna de les matèries: Els gèneres etnopoètics catalans i el projecte Corrandescola; La glosa a les Balears; La cançó de pandero; El cant valencià d’estil; La jota tortosina; La corranda i altres gèneres catalans. El curs va dirigit als interessats en la cançó tradicional i en la cançó improvisada, tinguin o no coneixements previs, ja siguin docents, músics, etnomusicòlegs, antropòlegs, etc.

Activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través de l’ICE de la URV.

Organitza: Espai de so, i Escola de música tradicional ebrenca “Lo Canalero”, i Grup Alacant; patrocinat per l’IRMU i el Dept. de Cultura, amb la col·laboració, entre d’altres, del Museu de les Terres de l’Ebre.
Termini d’inscripció: 26 de gener del 2015
Data: 30 de gener, 27 i 28 de febrer, 20 i 21 de març, 24 i 25 d’abril, 29 i 30 de maig i 19 i 20 de juny del 2015
Inscripció: escolacanalero@gmail.com
Lloc: Escola de música tradicional ebrenca “Lo Canalero” (Roquetes).
Més informació: Espai de so, i Escola de música tradicional ebrenca “Lo Canalero”. Tel. 652.10.32.83 (Sofia) escolacanalero@gmail.com


Extret de http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/etnologia/

Comentaris