Gran èxit dels Pastorets Infantils al Casal de Calaf






Aquest darrer cap de setmana, s'han estrenat els Pastorets Infantils al Casal de Calaf, amb dues funcions: el dissabte 27 i el diumenge 28 de desembre amb un èxit digne de menció.

En ambdues funcions l'assistència de públic ha estat molt bona, i el que és més important, ha sortit molt i molt satisfet amb la qualitat de l'espectacle, que val a dir, ha estat la suma d'una bona interpretació dels actors (del primer fins a l'últim), l'experiència de l'equip tècnic (il·luminació, so, efectes especials, tramoia, regidors, vestuari, perruqueria i maquillatge), l'ajut d'una colla de pares i mares que han fet molta feina entre cametes, i una molt bona direcció, que ha anat a càrrec d'Eloi Fonoll.

Certament l'espectacle va sortir rodó. I algun dels membres de l'Agrupació Teatral del Casal de Calaf va quedar gratament sorprès per la qualitat d'aquests actors, que encara que molt joves, en van prendre nota, ja que realment s'ha fet palès que hi haurà relleu generacional i vénen apretant fort.

També és de destacar l'actuació de la coral de l'Escola Municipal de Música, que va oferir algunes nadales i cançons mentre es feia el canvi de decorats en alguns quadres.

El Casal de Calaf pot estar, de debò, molt content, i per extensió la Vila de Calaf i la seva comarca, pel fet que la tradició teatral no perd aire, ans al contrari. Així que caldrà treballar per alimentar i pulir aquesta nova fornada d'actors, que d'aquí a uns anys faran les delícies de la Sala Gran del Casal de Calaf.


Informació extreta de www.calaf.cat

Comentaris