'ELS PASTORETS INFANTILS' DE CALAF, a punt per l'estrena




El passat mes de maig tots vam tenir una sorpresa davant de l'anunci del càsting de Els Pastorets Infantils de Calaf, i ja s'ha fet l'assaig general. 

Il·luminació, decorats, efectes especials, maquillatge, perruqueria, vestuari, i un llarg etcètera de detalls s'estan ultimant per tal que aquests més de 90 petits actors de Calaf i Comarca estrenin els nous Pastorets Infantils, sota la direcció de l'Eloi Fonoll. i amb la col.laboració de l'Escola de Municipal de Música de Calaf.
 
Han estat estat més de sis mesos de preparació. Una feina molt important i feixuga que s'ha traduït en dos originals i grans decorats que acompanyen tota la representació, una adaptació força acurada del text de Josep M. Folch i Torres, per part de l'Eloi Fonoll i la Marina Torra. Una feinada enorme pel que fa a vestuari, coordinació d'assaigs i la preparació dels papers principals d'aquest espectacle... i per fí veurà la llum aquest Nadal. 





 
No són els Pastorets de Calaf, però sí que són el bressol dels Pastorets de demà, de la mateixa manera que alguns dels actors que avui formen part de l'Agrupació Teatral Casal de Calaf, van ser els petits actors que al seu dia van formar part dels primers Pastorets Infantils

Dates de representació

Dissabte, 27 de desembre de 2014, a les 7 de la tarda
Diumenge, 28 de desembre de 2014, a 2 quarts de 6 de la tarda

El preu de les entrades és de 12 € per al públic en general, 10 € per als socis del Casal de Calaf, i de 5 € per als menors de 14 anys.


Informació extreta de http://www.calaf.cat/actualitat/noticies/pastorets-infantils-a-punt-per-lestrena-100.html

Comentaris