Cervera lliurarà dissabte a Marc Márquez el títol de 'Fill predilecte' de la Ciutat

 


Dissabte 20 de desembre, a les 11.30 hores, tindrà lloc l’acte de nomenament lliurament a Marc Márquez del títol de fill predilecte de la ciutat de Cervera. L’acte es farà a la Sala de Plens de la Paeria i es podrà seguir des de la plaça Major, on es retransmetrà en directe a través d’una pantalla.

El nomenament de Marc Márquez i Alentà com a fill predilecte de la ciutat de Cervera es va aprovar en el Ple de la Paeria del passat 30 d’octubre. El títol se li atorga en reconeixement a les seves qualitats esportives i la seva personalitat, que ha contribuït a projectar el nom i prestigi de la ciutat de Cervera a àmbit mundial.

L’acte és un reconeixement a la seva trajectòria: campió del món de MotoGP els anys 2013 i 2014, campió de Moto2 l’any 2012 i campió de 125cc l’any 2010.

Marc Márquez és el primer esportista que es nomena fill predilecte de Cervera. Anteriorment la Paeria havia aprovat aquesta distinció per a l’historiador i polític Josep Benet, que la va rebre l’any 1991; la historiadora Eulàlia Duran, que va rebre el títol l’any 1994; i el poeta Jaume Ferran, que fou nomenat fill predilecte l’any 2001.


Informació extreta de www.cerverapaeria.cat