'CAGA TIÓ!' · Ambäukatunàbia, Grup d'Animació






Ambäukatunàbia neix l’abril del 2008 a l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei, quan uns quants monitors formen un grup d’animació per la Festa de la Primavera de l’entitat. Després d’una primera actuació engrescadora decideixen continuar amb el projecte més enllà de l’esplai, i l’any 2009 el grup es consolida amb els espectacles Campi qui pugui! (espectacle d’escenari) i Escampa la boira! (espectacle de carrer) -duent a terme prop d’una trentena d’actuacions arreu de les comarques barcelonines- i presenta per primera vegada La Nit Màgica d’Ambäukatunàbia, una proposta d’animació nocturna dirigida als joves. El 2010 continuen el viatge estrenant La Fàbrica de la Música, que ha rodat amb èxit per diversos racons del país, i enregistrant el seu primer disc “Mira com sona!” (amb ja més de 800 còpies venudes). L’estiu del 2012 el grup presenta un innovador i refrescant espectacle musicoaquàtic, Bassal Rockamb molt bona rebuda entre l’acalorat públic de l’estiu.

El 2014 s’incorporen al catàleg del grup noves propostes: dues d’estiuenques -Sarau i escuma! (animació amb escuma) i DJ Ambauka- i dos espectacles temàtics -La Llegenda de Sant Jordi i Caga tió!-, que amplien l’oferta del grup i la fan encara més àmplia, variada i polivalent. També treballen en la publicació del segon disc del grup, Tal dia farà un any!

Així, Ambäukatunàbia manté l’energia i l’essència del primer dia, amb l’experiència afegida d’aquests anys rodant pels escenaris i fent cantar, ballar, jugar i passar-s’ho bé a petits i grans.

http://ambaukatunabia.cat/


Extret de https://www.youtube.com/watch?v=vf6tr-b70CI

Comentaris