TRANSPORTS PEDRÓS-VILA col·labora en la promoció turística de la Segarra




Dins el marc de les accions turístiques de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de La Segarra s'ha presentat en els darrers dies la imatge promocional que voltarà per arreu de Catalunya i Aragó, amb dos camions de l’empresa cerverina Transports Pedrós-Vila. 

En la imatge s’ha reproduït en un suport de vinil la petita població de Montfalcó Murallat amb l’eslògan “La Segarra, el teu interior” que vol trobar un doble missatge. Per una banda, donar valor al turisme d’interior i, per l’altra, un missatge més subliminal que suggereix al turista trobar el seu interior personal, amb conceptes, com descans, pau, tranquil·litat, en definitiva trobar-se a un mateix en un marc rural com la Segarra.

La durada del conveni entre l’empresa Pedrós–Vila i el Consell Comarcal de la Segarra és per un any prorrogable.

Es tracta d’una col·laboració pública–privada que donarà bons resultats per ambdues parts. Per una banda, Transports Pedrós-Vila té un objectiu d’implicació amb el territori i una responsabilitat social amb la imatge de la comarca, que va més enllà del dia a dia. Jordi Pedrós, directiu de l'empresa de transports, ha destacat "anirem d’aquí cap allà, però amb la motxilla i marca de La Segarra, cosa que ens enorgulleix".  Per altra banda, es promocionarà turísticament la comarca de La Segarra a diari, amb dos camions que faran rutes pel territori català i aragonès, on es calcula que ho pot arribar a visualitzar més 1.000.000 persones anualment.


Fotografia de Maria Josep Jové

Informació extreta de http://www.ccsegarra.cat/

Comentaris