S’inicien les activitats musicals de SANTA CECÍLIA al Conservatori de Cervera

 
 
 
El Conservatori de Cervera comença un quinzena d’activitats musicals en motiu de la patrona de la música, Santa Cecília, que tenen lloc del 17 al 30 de novembre.

Hi haurà tallers de manteniment dels instruments de corda; un taller de gospel, a càrrec de Núria Mas; visites guiades a l’orgue de l’església de Sant Agustí de Cervera; audicions d’alumnes; una audició comentada del Quartet Kv 421 de Mozart, a càrrec del Quartet Teixidor el dilluns 24; i diferents concerts: de l’aula d’acordió el dissabte 22 i de les bandes de Cervera i del Conservatori del Liceu el diumenge 30.

A més, el professor Jordi Armengol oferirà un taller sobre “Les quatre estacions de Vivaldi”, que es durà a terme a la biblioteca del Conservatori. Un bon moment per veure que s’amaga darrere una de les obres més conegudes de la història de la música, conèixer una orquestra o els concerts barrocs, que és un baix continu o com era la Venècia del segle XVIII de la mà d’un virtuós del violí com Vivaldi.

També podreu aprofitar la vostra visita al centre per veure l’exposició d’instruments de corda que ha preparat el Departament de corda del Conservatori als passadissos del centre. Totes aquestes activitats són gratuïtes.

Cal recordar també el recital de cant i piano que hi haurà el diumenge 23 a l’Auditori dins del XXVII Cicle de concerts de tardor, a càrrec de la soprano i professora del Conservatori Núria Mas i la pianista Neus Peris. El programa inclourà obres de Schubert, Schumann, Brahms, Mahler, Turina, Mompou i Toldrà. El concert tindrà lloc a les 18 hores.

Enllaç a la programació.


Informació extreta de www.cerverapaeria.cat

Comentaris