S'inicia la quarta fase de les obres de l'Ateneu de Guissona




La setmana passada es van iniciar a Guissona les obres de la quarta fase de l’Ateneu. Amb aquesta fase s’intentarà consolidar l’edifici des de l’exterior en allò que suposi aïllar-lo de les inclemències exteriors (finestres i portes exteriors), per a evitar el deteriorament dels elements construïts fins a la data i avançar en l’execució dels elements constructius més pesants (parets, soleres, etc.) i amb l’ignifugació de l’estructura.

Assolir aquestes obres permetrà en un futur poder plantejar-se fases finalistes com el bar, la sala multifuncions, la sala rosa, vestidors i camerinos, sala principal i vestíbul, instal·lacions, revestiments i acabats de façana.

El pressupost per portar a terme aquesta fase és de 250.000 euros. L'Ajuntament de Guissona aposta per aquestes instal·lacions, per la qual cosa dota anualment de partida les obres de l’Ateneu, amb l’objectiu de que aquest projecte esdevingui una realitat.



Informació extreta de http://www.guissona.net/la-vila/noticies/s2019inicia-la-quarta-fase-de-les-obres-de-l2019ateneu-de-guissona

Comentaris