IPCENA i el Grup de Defensa del Medi Natural de la Segarra presenten a Cervera 'Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya'




El proper divendres 21 de novembre, a les 8 del vespre, tindrà lloc a la llibreria-cafeteria Tastalletres l'acte de presentació a Cervera de la 'Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya'.

La guia, pensada per al públic en general, consta de 576 pàgines. De la mà del Joan Vàzquez, secretari general d’IPCENA i director de l’obra, Joan Maluquer, coordinador científic i cap de redacció, ha posat una síntesi molt completa del medi físic (inclòs el marí del litoral), els fongs, la flora i la vegetació, els invertebrats i els vertebrats, les activitats pràctiques de descoberta del medi, les rutes pels espais d'interès natural i els espais salvats per l'acció popular de les demarcacions catalanes.

Les dades generals de la publicació donen a entendre el mèrit del treball realitzat: 1.570 il·lustracions originals a tot color dels principals grups botànics, faunístics i micològics (més de 1,000 espècies autòctones i al·lòctones), així com també geologia, paleontologia (fòssils), marc geogràfic i climatologia. Inclou 53 fitxes amb rutes o itineraris per descobrir espais de gran valor natural i paisatgístic del nostre país. La guia ha aplegat una trentena de col·laboradors, entre redactors, il·lustradors i assessors.

No hi podeu faltar! ... I, a més, es sortejarà un exemplar de la Guia entre tots els assistents!



Informació facilitada pel GDMNS, gdmns@ecologistesdelasegarra.org

Comentaris