'SÀTIRA SATÀNICA' · La sàtira dels diables a debat




El Ball de Diables de Sitges 'Colla Vella' organitza pel proper dissabte 18 d'octubre una jornada de reflexió i debat sobre la sàtira en els versots dels diables, que tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Societat El Retiro, c/Ángel Vidal, 17, de Sitges.

Es tracta d'un tema de molta actualitat, doncs dos dies abans de la jornada, el dijous 16 d'octubre, es celebra el judici contra un "Llucifer" i una entitat cultural, per uns versos de diables.

Es tracta de debatre i reflexionar sobre els límits de la "llicència per a criticar" que tenen els diables, sobre l'excepcionalitat de la sàtira en el teatre de carrer (balls parlats) i en la tradició festiva de la nostra cultura popular.






L'estructura serà d'unes comunicacions llegides, d'unes ponències, i una taula rodona/col·loqui oberta a tot el públic.

Aquesta jornada està organitzada amb el recolzament de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de la Societat Recreativa El Retiro.




Per a mes detalls, si s'escau, podeu contactar amb en Jordi Cubillos, coordinador de la jornada (mail: cubillosaj@sitges.cat  /  telèfon 600.080.038).

Informació facilitada per collavellasitges@gmail.com

Comentaris